Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 MŠ Sluníčko je trojtřídní mateřská škola, která se nachází v klidné části Kolína - Sendražic. Třídu Sluníček a Koťátek najdete v hlavní budově, třída Žabiček je na odloučeném pracovišti a využívá budovu bývalé knihovny. Naše MŠ sídlí v přízemním komplexu společně se školní jídelnou. Celý areál byl slavnostně otevřen 2.1.1975. Celá budova je celkem nadprůměrná svými velkými prostorami, které jsou z velké části prosvětleny velkými okny. Šatny i sociální zařízení jsou prostorné a vzdušné. Vstupní prostory tvoří zastřešené schody, předchodba a dlouhá hlavní chodba, která rozděluje MŠ na dvě části. V každé části se nachází šatna, WC, umývárna, třída, herna a kabinet. Na hlavní chodbě se nachází vstup do kanceláře, kuchyňky pro zaměstnance, WC pro personál a do školní jídelny.

Součástí MŠ je také školní jídelna s kuchyní, která slouží i dětem z nedaleké ZŠ, kancelář vedoucí jídelny, WC pro děti i personál a šatna.

MŠ má 2 prostorné zahrady s řadou nových herních prvků,ohniště a pískoviště.

Od 1.1.1994 se stala MŠ samostatným právním subjektem. V rámci vytvoření a vlastní identity jsme přijali oficiální název : MŠ SLUNÍČKO

 

Příspěvky

Šablony OP JAK I Sluníčko

6. 6. 2023